شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط
پلمپ یک واحد صنفی شیرینی پزی متخلف در شوط
مورخه 8 اردیبهشت 1403 بعلت عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی پلمپ انجام شد.
مهندس احمدی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط و کار در مصاحبه با روابط عمومی در این خصوص گفت: واحد کارگاهی مذکور بمنظور رنگ دهی به محصولات خود از اسانس و رنگهای غیر مجاز استفاده می کرد و شرایط کارگاه منطبق با آیین نامه دستورالعملهای بهداشتی نبود، لذا امکنه مورد نظر ضمن معرفی به دادگاه نسبت به پلمپ واحد نیز اقدام گردید.