شرح و وظایف کارشناس نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
بررسی و صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانههای بهرهبرداری بهداشتی، مسئول فنی، ساخت و شناسه نظارت جهت کلیه موسسات مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
نظارت مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بستهبندی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، سردخانهها، انبارهای نگهدای مواد غذایی و معرفی متخلفین به مراجع قضایی و ذیصلاح
بررسی و صدور مجوزهای ورود و ترخیص مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جهت ارائه به گمرک
بررسی و صدور گواهیهای بهداشت برای صادرات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
آموزش مسئولین فنی کارخانجات و همچنین آموزش همگانی در زمینه مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
همکاری در زمینه پیشگیری و مبارزه با قاچاق یا عرضه غیرمجاز اقلام خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
رسیدگی به شکایات مردمی در مورد کیفیت مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مجاز تولید داخل و وارداتی
لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.