شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط
نظارت مستمر کارشناسان سلامت محیط و کار بر پخت نذورات و مراکز تهیه غذا در دهه ی محرم
.jpg)
همزمان با فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر اسمعیل پور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط در مصاحبه با روابط عمومی با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عزاداران حسینی اظهار داشت:در ایام محرم، بهویژه در روزهای اوج عزاداری همچون تاسوعا و عاشورا، نظارتهای بهداشتی با حساسیت بیشتری انجام میشود. هدف اصلی ما اطمینان از رعایت اصول بهداشت محیط، بهداشت فردی و ایمنی غذایی در بین هیئات مذهبی و اماکن پخت نذری است تا ضمن حفظ ارزش معنوی این ایام، از بروز بیماریهای احتمالی جلوگیری شود.
ایشان افزود: کارشناسان سلامت محیط به صورت شبانهروزی و با برنامهریزی دقیق، اقدام به بازرسی از دیگهای نذری، تجهیزات پخت، کیفیت آب مصرفی، روش نگهداری مواد اولیه، وضعیت بهداشتی خادمان، و نحوه بستهبندی و توزیع غذا کردهاند. همچنین آموزشهای لازم درباره اصول بهداشت فردی و نکات ایمنی در پختوپز به مسئولان هیئات مذهبی داده شده است.
مهندس شهلا احمدی کارشناس مسئول سلامت محیط و حرفه ای نیز با اشاره به همکاری خوب هیئات مذهبی و شهروندان در رعایت نکات بهداشتی افزود:خوشبختانه امسال نیز شاهد همکاری مناسب مردم و برگزارکنندگان مراسم عزاداری با کارشناسان بهداشت بودیم که جای تقدیر دارد. این تعامل سازنده نقش مهمی در کاهش موارد تخلف و افزایش سطح ایمنی مواد غذایی دارد.
نظر دهید