شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط
برگزاری کارگاه آموزشی برای متصدیان رستورانها، کبابی ها و غذاهای آماده
کارگاه مورخه 27 اردیبهشت 1403 در سالن اجتماعات شبکه به همت واحد سلامت محیط و حرفه ای برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، نظر به اهمیت رستورانها و چلوکبابی ها در ارائه غذای سالم به مردم و لزوم رعایت قوانین و دستورالعمل های بهداشتی در این صنف برای 25 نفر از متصدیان کارگاه آموزشی تشکیل گردید در این جلسه مهندس شهلا احمدی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط و کار در خصوص رعایت اصول بهداشت محیط شامل: بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ساختمان و ابزار و تجهیزات با تاکید بر عدم استفاده از مواد غیر مجاز از جمله نمک غیر تصفییه، اسانس و رنگ مطالب لازم را ارائه نمود.
در ادامه کارگاه یکی از کارشناسان سلامت محیط به مناسبت هفته بدون دخانیات نکات لازم را مطرح نمود.