English | صفحه اصلی | آرشیو اخبار | چارت سازمانی | تماس با ما    امروز: جمعه ٠٧ بهمن ١٤٠١

واحد تغذیه: سکینه پلنگی کارشناس تغذیه


شرح وظایف: كمك به بهبود امنيت غذايي آحاد مردم ساكن درشهرستان از طريق ارتقاء سطح دسترسي فيزيكي، اقتصادي ، افزايش سواد وفرهنگ تغذيه اي ورهايي از بيماري هاي مرتبط با تغذيه درچارچوب اهداف وسياست هاي وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشكي وبا استفاده از تمهيداتي ازقبيل مشاركت درتدوين سياست هاي نوين درعرصه غذاوتغذيه ، فرهنگسازي تغذيه صحيح، تحقيق وپايش واقدامات پيشگيرانه ودرماني درحيطه بيماري هاي مرتبط با تغذيه
- اجراي طرح هاي مداخله اي ، پژوهشي ،آموزشي واطلاع رساني درخصوص بهبود تغذيه شهرستان
- ارائه خدمات مشورتي درزمينه فعاليت ها
- اجرای برنامه هاي كوتاه مدت وبلند مدت بهبود تغذيه استان درقالب اهداف وسياست هاي دفتر بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشت
- ارزيابي برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان وتهيه گزارش از پيشرفت برنامه ها وارائه پيشنهادات اصلاحي به مديرمافوق ودفتر بهبود تغذيه استان
- جلب همكاري سازمانها ، موسسات ونهادهاي مرتبط با بهبود تغذيه شهرستان درخصوص اجراي برنامه ها وطرح هاي استاني بهبود تغذيه جامعه
- همكاري با دانشگاهها وموسسات آموزشي وپژوهشي استان درخصوص طراحي واجراي طرح هاي آموزشي وپژوهشي مرتبط با بهبود تغذيه استان
- ايجاد هماهنگي بين فعاليت ها ی كارشناسان وكاركنان شاغل در برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان
- نظارت برحسن اجراي برنامه ها وفعاليت ها ي بهبود تغذيه شهرستان
- همكاري تخصصي باساير كارشناسان امور بهبودتغذيه استان درساير بخش ها دراجراي برنامه ها وفعاليت هاي بهبود تغذيه استان
- تهيه وتدوين مطالب آموزشي مناسب براي آموزش كاركنان وعموم مردم با هماهنگي دفتر بهبود تغذيه استان
- تهيه وارائه پيشنهاد جهت ارتقاء دانش ومهارتهاي كارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه
- برنامه ريزي وبرگزاري دوره هاي آموزشي وبازآموزي در زمینه تغذيه جامعه براي كاركنان بين بخشي ودرون بخشي
- ارائه خدمات مشورتي تخصصي به كارشناسان و کاردانان مجری طرحهای واحد تغذیه درخصوص برنامه ريزي واجراي فعاليت هاي بهبود تغذيه شهرستان
- تعيين اولويتهاي برنامه هاي آموزشي تغذیه ،اطلاع رساني وپايشي برنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان
- نظارت بررعايت دستورعمل ها وضوابط تخصصي واداري درحوزه مسئوليت خود
- انجام سايرامور مرتبط با برنامه ريزي وسياستگذاري ونظارت بربرنامه هاي بهبود تغذيه شهرستان كه از سوي مقامات مافوق ارجاع مي شود
هدف كلي:
بهبودشيوه زندگي مردم درراستاي ارتقاء سلامت جامعه
اهداف اختصاصي:
افزایش سواد تغذیه ای گروههای هدف اولویت دار
افزایش میانگین دریافت اقلام اصلی سبد غذایی (میوه ها، سبزی ها، شیر ولبنیات وحبوبات) در خانواده ها
افزایش مصرف غلات سبوس دار و کاهش میزان مصرف نمک ، قندهای ساده و چربی (اصلاح الگوی مصرف )