کارشناسان واحد سلامت محیط و کار مرگنلر با همکاری کارشناس اداره دامپزشکی با هدف کنترل و نظارت بر نحوه نگهداری آنها از مراکز عرضه گوشت، مرغ و ماهی در 22 دی ماه 99 بازدید کردند.
مهندس علیزاده کارشناس مسئول واحد سلامت محیط و کار گفت: «با توجه به ضرورت نگهداری و عرضه گوشت خام در یخچال و غیره با توجه به اینکه شهر مرگنلر در مسیر اصلی جاده ترانزیتی بوده و مشتریان قابل توجهی دارد جهت حفظ سلامت و کیفیت گوشت و ارائه آن به مردم، واحد بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت مرگنلر با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان شوط اقدام به بازرسی مشترک از مراکز نمودند.
مهدس علیزاده افزود: بازرسین ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط و سلامت گوشت های عرضه شده در این اماکن، نحوه ی نگهداری گوشت خام را نیز مورد توجه قرار دادند، و آموزش های لازم درخصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام به متصدیان داده شد.
