English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٠٢ بهمن ١٣٩٩


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش حبیبی از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شوط

تشدید بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در پیشگیری از کرونا

  در راستای مبارزه با کوید-19 و فاصله گذاری اجتماعی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان شوط از ابتدای شیوع بیماری کرونا در ایام تعطیل و غیر تعطیل و شبانگاهی اقدام به بازدید از اماکن و مراکز تحت پوشش جهت بررسی نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی نمودند.
این بازرسی ها که از کلیه اماکن و مراکز از جمله ادارات، بانک ها ، پایانه های اتوبوسرانی و تاکسی رانی، دفاتر پیشخوان ، کارگاهها و کارخانجات ، تالارها، قهوه خانه ها ، نانوایی ها، پارکها، مدارس، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و .... صورت پذیرفت کارشناسان این شبکه ضمن بررسی وضعیت ،ا نجام آموزشهای لازم به متصدیان و مسئولین مربوطه نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی را مورد بازبینی و بررسی قرار دادند.
دکتر صمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط ضمن اعلام این خبر به شهروندان اطمینان خاطر دادند که کلیه پرسنل این شبکه همچنان با تمام توان جهت حفظ سلامت شهروندان تلاش نموده و با متخلفانی که بخواهند سلامت عمومی را با مخاطره مواجه سازند مطابق مقررات برخورد خواهد نمود  . همچنین مدیر شبکه بهداشت و درمان از مردم خواستند که در صورت مشاهده هر گونه تخلف و یا عدم رعایت پروتکل های بهداشتی مراتب را به شماره 190 سامانه رسیدگی به شکایات مردمی منعکس نمایند.


 

 

 


 


٠٩:١٢ - 1399/05/22    /    شماره : ٣٢٢٧٢    /    تعداد نمایش : ٥٨



خروج