English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: سه شنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٨


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش حبیبی از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط

فعالیت گروههای بازرسی بهداشت محیط در ماه های محرم و صفر در شهرستان شوط

اکیپ بهداشتی شهرستان شوط بر توزیع نذورات و رعایت اصول بهداشتی در اماكن برپایی عزاداریهای محرم و صفر نظارت می كنند.

مهندس علیزاده کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای در مصاحبه با روابط عمومی  گفت: در ماه محرم شاهد حضور مردم در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی هستیم از این رو گروههای بهداشتی به صورت مستمر از اماكن برپایی عزاداری از جمله مساجد، تكایا، حسینیه ها، ایستگاههای صلواتی و خیمه های توزیع نذورات بازدید می كنند.

وی  تاکید کرد: همه افرادی كه در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیاتها و تكایا، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می كنند برای جلوگیری از انتقال بیماری باید كارت بهداشتی دریافت نمایند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط  با بیان اینكه مواد غذایی عرضه شده باید دارای پروانه بهداشتی باشد افزود: توزیع غذا از زمان آماده شدن آن تا زمان توزیع حداكثر باید دو ساعت باشد و در صورت نیاز به زمان بیشتر باید از یخچال استفاده شود.

مهندس علیزاده  تهیه و نصب وسایل اطفاء حریق برای جلوگیری از حریق و كنترل آتش سوزی احتمالی، رعایت نظافت، شست و شو و گندزدایی مستمر سرویسهای بهداشتی، انتقال و دفع بهداشتی زباله ها، استفاده از ظروف استاندارد بسته بندی غذا و استفاده نكردن از مواد رنگی غیرمجاز را از نكات بهداشتی مورد تاكید در هیئتها عنوان كرد.

مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در ایام محرم می توانند مراتب را با شماره تلفن 190  اطلاع دهند تا رسیدگی شود.

 


 


١١:٠٦ - 1398/06/20    /    شماره : ٢٦٢٤١    /    تعداد نمایش : ٥٣



خروج