English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: سه شنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٨


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش حبیبی از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط

برگزاری کارگاه مدیریت تغذیه در شرایط بحران

کارگاه آموزشی با عنوان مدیریت تغذیه درشرایط بحران به همت واحد تغذیه با حضور بهورزان و مراقبین سلامت و نیروهای ستادی به مدت دو روز در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط برگزار گردید.

پلنگی مسئول واحد تغذیه در این خصوص گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقاء دانش و مهارت بهورزان و مراقبین سلامت در زمینه تغذیه در بحران و اصول بهداشت مواد غذایی برگزار شد.

در این دوره آموزشی مطالبی در خصوص اصول تغذیه در سوانح و آشنایی با انواع جیره های غذایی، تغذیه و بهداشت گروه های آسیب پذیر و نگهداری و بهداشت مواد غذایی توسط کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط مطرح گردید.

 

 

 

 


 


٠٩:٢٦ - 1398/06/17    /    شماره : ٢٦١٩٢    /    تعداد نمایش : ٥٧



خروج